Helsingør Kommune får nyt responsivt Wizdom intranet

_____

 

Helsingør Kommune har valgt Wizdom intranet til deres 5.000 brugere. Løsningen er baseret på Wizdom Add-In til SharePoint On-Premises.

 

For Helsingør Kommune er intranettet ikke blot en kommunikationsplatform. Det er også en platform, hvor brugerne effektivt skal kunne løse sine opgaver og diskutere arbejdsrelaterede emner i diskussionsfora.

Med Wizdom Add-In kan Helsingør Kommune etablere hybride løsninger baseret på SharePoint og Office 365. Ønsker organisationen at migrere til skyen i fremtiden, betyder Add-In-modellens arkitektur, at det er et enkelt skift.

 

Brugeroplevelse og tilgængelighed i fokus

Wizdoms responsive og brugervenlige design har været afgørende for kommunens valg af Wizdom intranet. Den kontinuerlige udvikling af nye funktioner til Wizdom, tiltaler også Helsingør kommune.

“Vi har interesseret fulgt Webtop igennem nogle år i forhold til Wizdom. Vi har allerede i dag et stort og veludbygget intranet, men intranettet lever ikke op til krav om tilgængelighed på mobile devices og er heller ikke målrettet de enkelte medarbejdergrupper. Samtidig vil vi gerne etablere et socialt intranet, hvor medarbejderne kan dele viden, “like” og kommentere på indholdet. Med valget af Wizdom får vi netop disse muligheder, og det tiltaler os, at man ved at betale et årligt beløb kan vælge mellem nye webdele og funktioner, som en hyldevare, og så implementere dem, som giver værdi netop i vores organisation. Ved at lægge Wizdom ovenpå vores SharePoint-løsning håber vi også at nå længere ud i organisationen, da løsningen er mere brugervenlig at arbejde med for skribenterne,”

fortæller Jeannette Blicher, projektleder på det nye intranet, Helsingør Kommune.

Top
Share This