VI ER WIZDOM

VI OMSÆTTER TEKNOLOGI TIL PRODUKTIVITET OG ARBEJDSGLÆDE

Den digitale arbejdsplads er vores hjerteblod

I Wizdom brænder vi for at levere IT-løsninger, der skaber produktivitet og arbejdsglæde. Det er det, vi har arbejdet sammen med vores kunder om at gøre, hver dag de sidste 15 år.

I løbet af årene har det resulteret i digitale arbejdspladser, platforme og værktøjer til en lang række af private og offentlige virksomheder og organisationer. Som en globalt anerkendt Microsoft-partner har vi en bred vifte af kunder i både ind- og udland.

 

15

ÅR GAMLE

50+

SPECIALISTER

90+

ÅRLIGE PROJEKTER

100 %

MICROSOFTS TEKNOLOGI

Vi er specialister i webløsninger baseret på Microsofts teknologi

Vi har 100 % fokus på Microsofts teknologi og vores tekniske kompetencer er dybe. Samtidigt sætter vi en dyd i at skabe løsninger, der leverer forretningsmæssig værdi. Derfor indgår rådgivning omkring løsningsdesign og organisatorisk implementering altid i vores leverancer.

Som en anerkendt Microsoft Gold partner bliver vi ofte fremhævet for vores innovative designs og tekniske færdigheder.

 

Det hele startede for mere end 15 år siden

… i en skråtagslejlighed i den centrale del af København.

Et ønske om at forbedre videndeling, kommunikation, samarbejde og processer i virksomheder samlede et mindre team. De gik i gang med at bygge deres egne løsninger skræddersyet til at opnå netop dette formål.

I dag er vi blevet flere og er flyttet ud i flere og større kontorer, men vores mål er stadig det samme: At nytænke IT for at mindske forhindringer i hverdagen – og øge produktivitet og arbejdsglæde.

 

Vil du høre mere? Vi er altid klar til en snak.

Top