IT-Infrastruktur Services & Rådgivning
_____

 

Med et team af eksperter kan vi hjælpe dig til at få det fulde udbytte af Microsoft Azure, Office 365 og SharePoint.

Vi planlægger og implementerer IT-infrastruktur for at levere produktivitetsløsninger i verdensklasse. Vi arbejder sammen med dig om at planlægge skift og integration til et cloud hosted miljø i fremtiden. Vi tilbyder strategisk og teknisk rådgivning til at evaluere IT-infrastrukturen for eksisterende applikationer.

 

Hvad kan vi hjælpe med?

Infrastruktur
_____

 

Din IT-infrastruktur er det fundament, dine applikationer og systemer hvilker på – også dine allermest forretningskritiske løsninger. Dermed bliver IT-infrastrukturen en central del af virksomheden: Hvis I vil have optimale og effektive arbejdsprocesser, skal jeres IT-infrastrur være i orden.

Hos Webtop har vi høj specialiseret viden om Azure, Office 365 og SharePoint  infrastruktur. Vi har certificerede kompenetncer og kan sikre dig en IT-infrastruktur, der er optimeret til at afvikle de systemer, I bruger platformen til i dag.

På vej i skyen?
_____

 

For mange virksomheder er det en fordel at overgå fra egen IT-drift til cloud. Det kræver dog overvejelser omkring, hvordan du får relevante data og processer flyttet med i skyen, samt en strategi for at sikre at I får mest muligt ud af de mange forskellige cloud services.

Vi arbejder sammen med dig for at planlægge en sikker vej til skyen og en strategi der sikrer dig fuldt udbytte af Microsofts cloud services. Vi er certificeret Microsoft cloud rådgivere og har flere års erfaring med at hjælpe organisationer fra on-premise installationer op i skyen med Office 365 og Azure eller til hybride løsninger, der omfatter applikationer på on-premises såvel som i skyen.

 

Vil du høre mere?

Top