TAG MED PÅ REJSEN MOD VERDENS BEDSTE INTRANET

Søg job

Verdens bedst rangerede SharePoint intranet

_____

Vores intranet, Wizdom er netop blevet rangeret som verdens bedste intranet til SharePoint. I Wizdom er vi spændte på at forsætte denne fantastiske rejse, og potentialet er stort. Som et IT-produkthus tilbyder vi vores medarbejdere direkte adgang til produktet, samt muligheder for at udvikle, deltage og skabe deres egne arbejdsopgaver og arbejdsplads.

Vi opfordrer vores medarbejdere til at være innovative, nysgerrige og at prøve nye ideer af.

En innovativ og vækstende virksomhed

_____

 

Wizdom tilbyder nye medarbejdere muligheden for, at blive en del af en voksende og vækstende virksomhed, hvor morgendagen aldrig vil byde på det samme som dagen før.

Intranetbranchen er en hurtigt voksende international branche. Du kan derfor forvente, at arbejde tæt med vores kunder og partnere, både i Danmark og uden for landets grænser.

Har du lyst til at være en del af foranderlig virksomhed, hvor vi går ekstra skridt for vores kunder, så kom og være en del af holdet. Vi er altid på jagt efter kvalificerede kandidater med viden inden for SharePoint eller kandidater med det rigtige intranet-mindset.

Vi har kontorer i Herlev og Vejle, som begge er placeret tæt på offentlig transport og har gode muligheder for parkering.

Top