Godter til dit intranet

Find din Wizdom Erfagruppe på LinkedIn igen

LinkedIn har opdateret deres design, og det gør det lidt sværere at finde grupper igen. Her er en lille vejledning. Klik på vaflen i øverste højre hjørne > Vælg Groups > Vælg Wizdom Erfagruppe

Hvis du gerne vil være med i Wizdom Erfagruppen på LinkedIn, så send en mail til iva@webtop.dk Du bliver tilføjet på din mailadresse. Hvis du bruger en anden mailadresse end din arbejdsmail til LinkedIn, så skal jeg have den mail adresse du bruger til LinkedIn. Invitaitionen havner i den indbakke du bruger til LinkedIn. I mailien er et link, og først når du klikker på det link er du med i gruppen.

If work was so great, we’d do it for free!

Så du Sam Marshall fra ClearBox Consulting til Wizdom Konference 2017? Eller har du bare brug for at få genopfrisket hans talk? På hans blog kan du læse mere om hans oplæg, og på denne sketchnote fra konferencen, kan du se en opsummering.

Hvad er alt det fede til WSP?

Den nyeste opdatering er 3.7.0.0

LiveTiles og helpdesk spiller sammen

Nu kan du bruge LiveTiles og Helpdesk sammen. Flere har valgt at bruge LiveTiles som en slags FAQ. Du kan f.eks. bruge LiveTiles til at sætte en vejledning til, hvordan Helpdesk virker for en bruger og en supporter.

Helpdesk

Overskrifter kan ændres

Nu kan du ændre overskrifter på helpdesk tickets. Så nu kan supporterne ændre overskriften til noget der er mere sigende for dem.

Sæt sager sammen

I kan sætte tickets sammen. Hvis I har fået flere helpdesk tickets ind der handler om det sammen, kan I kæde dem sammen, så det hele er samlet et sted. Hver ticket skal stadig løses individuelt, men de hænger nu sammen.
Du får muligheden for at knytte opgaver sammen ved at slå det til som en mulighed i Administrationsmodulet. Du skal Enable childs (duplicates). Hver ticket har sit unikke nummer. Gå ind på den ticket du vil have på som hovedticket, og vælg tilknyt undersag. Når du skriver nummeret vil den vise overskriften fra den ticket du skriver nummeret på.
Desuden er der også rettet en del fejl i Noticeboard, Webform, Håndbogen og en del andre fejl. I kan læse det hele i release noten 3.7.0.0

Tak for jeres ønsker både på Wizdom konferencen og som I sender ind via erfagruppen og mails. Det hjælper os til at finde ud af hvad det er I gerne vil have som vi måske kan få med i fremtidige releases.

Top
Share This