Nyuddannet udvikler til konsulentafdeling (graduate)


Arbejdssted:
Vejle eller Herlev

Er du nyuddannet i softwareudvikling og drømmer om, at blive en del af en dygtig konsulentafdeling? Har du en stor passion for kodning og samtidig vil arbejde med de nyeste Microsoft-teknologier? Så er jobbet og forløbet som graduate-udvikler i Wizdom noget for dig!

Vi er på jagt efter flere nyuddannede udviklere til vores graduateforløb med opstart i januar 2018 til både vores Herlev- og Vejle-kontor. Du vil blive en del af vores store konsulentafdeling, der dagligt leverer projektet i verdensklasse og -størrelse. Du vil derfor få muligheden for, at arbejde med store internationale kunder og blive en del af en faglig tung afdeling.

Graduateforløbet:

Som graduate i Wizdom vil vi lave et tilpasset program, som passer til dine ambitioner og udviklingsmuligheder. Da vi har brug for flere nye graduates vil der være en høj grad af sparring, undervisning og vidensdeling graduates imellem.

Vi ved, at du måske behersker en del af vores kodesprog, men stadigvæk har masser at lære, og det vil vi hjælpe dig med. Under kyndig vejledning fra din mentor vil du begive dig ud på en rejse mod, at blive én af vores skarpeste og dygtigste udviklere. Din mentor vil også sørge for, at du bliver tilkoblet projekter, hvor du kan arbejde tæt sammen med resten af teamet og kunden om den bedste løsning.

Vi kan i hvert fald garantere dig, at du vil få en stejl og spændende læringskurve, hvor du vil stifte bekendtskab med de nyeste Microsoft-teknologier og hele tiden kode på kanten af den nyeste teknologi. Vi er Microsoft certificeret Gold Partner og har vi senest fået æren, at blive udnævnt til Cool Vendor hos Gartner. En anerkendelse, som vi er utrolig stolte af.

Dine arbejdsopgaver:

Du vil få en varierende arbejdsdag, hvor du vil arbejde med forskellige kodesprog, være i dialog med kunden og være en vigtig brik i teamets succes. I din rolle som udvikler vil du bidrage med seje løsninger, der vil få et smil frem hos vores kunder af begejstring. Vi arbejder primært i Angular, C#, CSS, HTML og JavaScript. Din primære tid vil gå med:

  • Udviklingsopgaver i vores selvudviklet produkt Wizdom, så det matcher kundens behov og forventninger.
  • En del af et team, som består af arkitekter, projektledere, konsulenter og udviklere.
  • Kundekontakt i det omfang, som der er behov for det.

 

Dine kompetencer:

Vi ser gerne, at du enten er nyuddannet IT-ingeniør eller har maksimum et års erhvervserfaring, som udvikler. Du har en stor passion for, at kode og har lyst til at blive en dygtig udvikler. Derudover ser vi gerne, at du har følgende kompetencer:

  • IT-ingeniør i softwareudvikling fra fx SDU, ITU, DTU eller lignende baggrund.
  • Du har gerne erfaring og er stærk i Angular, C#, CSS, HTML og JavaSript.
  • Har lyst til, at blive en teknisk dygtig udvikler indenfor SharePoint og vores produkt, Wizdom.


Ansøgning:

Vi holder samtaler løbende, så send gerne din ansøgning med det samme. Motiveret ansøgning og CV sendes til job@wizdom-intranet.com. Ansættelse vil være pr. 1 januar 2018.

Eventuelle spørgsmål kan stilles til HR Manager Morten Sponholtz på tlf. 93 97 67 67 eller på mail mortens@wizdom-intranet.com.

  

Wizdom
I Wizdom er vi noget for os selv, og det ser vi som et stort plus. Frihed og ansvar er grundpiller i vores virksomhedskultur, hvilket også kommer til udtryk i vores fleksible arbejdstid.

Du bliver en del af et kontor, der aktivt samarbejder for at løse opgaverne. Du vil opleve at få medejerskab over de fælles projekter og har mulighed for, at blive skarp på de områder, som netop du brænder for. Du vil få mulighed for, at arbejde med nogle af Europas største virksomheder og være med til, at bidrage til deres ”Digital Workplace”.

Vigtigst af alt har vi det godt med hinanden. Vi har det sjovt i dagligdagen, tager på firmature, afholder sociale arrangementer og nørder diverse spil. Så der er rig mulighed for at omgås dine kolleger i andre sammenhænge end de faglige.

Læs mere om os på www.wizdom-intranet.com , eller se hvordan vores arbejdsplads er.

 

Se vores andre ledige jobopslag

Top