Nyuddannet udvikler til produktudvikling (graduate)


Arbejdssted:
Vejle eller Herlev

Er du nyuddannet i softwareudvikling og drømmer om, at blive en del af en dygtig produktudvikling? Har du en stor passion for kodning og samtidig vil arbejde med de nyeste Microsoft-teknologier? Så er jobbet og forløbet som graduate-udvikler i Wizdom noget for dig!

Vi er på jagt efter flere nyuddannede udviklere til vores graduateforløb med opstart i januar 2018 til både vores Herlev- og Vejle-kontor. Du vil blive tilknyttet vores produktudvikling, som dagligt arbejder med at udvikle vores SharePoint-produkt Wizdom og sikre, at det er i trit med kundernes efterspørgsel og de nyeste teknologier.


Graduateforløbet:

Som graduate i Wizdom vil vi lave et tilpasset program, som passer til dine ambitioner og udviklingsmuligheder. Da vi har brug for flere nye graduates vil der være en høj grad af sparring, undervisning og vidensdeling graduates imellem.

Vi ved, at du måske behersker en del af vores kodesprog, men stadigvæk har masser at lære, og det vil vi hjælpe dig med. Under kyndig vejledning fra din mentor vil du begive dig ud på en rejse mod, at blive én af vores skarpeste og dygtigste udviklere.

Vi kan i hvert fald garantere dig, at du vil få en stejl og spændende læringskurve, hvor du vil stifte bekendtskab med de nyeste Microsoft-teknologier og hele tiden kode på kanten af den nyeste teknologi. Vi er Microsoft certificeret Gold Partner og har vi senest fået æren, at blive udnævnt til Cool Vendor hos Gartner. En anerkendelse, som vi er utrolig stolte af.  


Dine arbejdsopgaver:

Du vil få en varierende arbejdsdag, hvor du vil arbejde med forskellige kodesprog, som fx Angular og C#. Din dagligdag vil i høj grad foregå i Visual Studio. Du vil indgå i et team, hvor SCRUM og Daily Standups er en del af hverdagen. Vi arbejder med sprints af tre ugers varighed, hvor du vil få mulighed for, at bidrage til produktet. Derudover vil dine arbejdsopgaver primært bestå af:

  • Serverside udvikling: C# og WebAPI, CSOM (SharePoint Client side object model).
  • Clientside udvikling: JavaScript, Angular, JSOM (JavaScript object model) / REST.
  • Udvikling i HTML, CSS og SQL.
  • Muligheden for at arbejde med Azure.


Dine kompetencer:
Vi ser gerne, at du enten er nyuddannet IT-ingeniør eller har maksimum et års erhvervserfaring, som udvikler. Du har en stor passion for, at kode og anser dig selv, som en rigtig udvikler. Derudover ser vi gerne, at du har følgende kompetencer:

  • IT-ingeniør i softwareudvikling fra fx SDU, DTU, ITU eller lignende baggrund.
  • Faglig stærk i Angular og C#
  • Har lyst til, at blive en teknisk dygtig udvikler indenfor SharePoint og vores produkt, Wizdom.


Ansøgning:
Vi holder samtaler løbende, så send gerne din ansøgning med det samme. Motiveret ansøgning og CV sendes til job@wizdom-intranet.com. Ansættelse vil være pr. 1 januar 2018.

Eventuelle spørgsmål kan stilles til HR Manager Morten Sponholtz på tlf. 93 97 67 67 eller på mail mortens@wizdom-intranet.com.  

Wizdom
I Wizdom er vi noget for os selv, og det ser vi som et stort plus. Frihed og ansvar er grundpiller i vores virksomhedskultur, hvilket også kommer til udtryk i vores fleksible arbejdstid.

Du bliver en del af et kontor, der aktivt samarbejder for at løse opgaverne. Du vil opleve at få medejerskab over de fælles projekter og har mulighed for, at blive skarp på de områder, som netop du brænder for.

Vigtigst af alt har vi det godt med hinanden. Vi har det sjovt i dagligdagen, tager på firmature, afholder sociale arrangementer og nørder diverse spil. Så der er rig mulighed for at omgås dine kolleger i andre sammenhænge end de faglige.

Læs mere om os på www.wizdom-intranet.com , eller se hvordan vores arbejdsplads er.

Se vores andre ledige jobopslag

Top