SharePoint-arkitekt


Arbejdssted: 
Herlev eller Vejle.

Vil du være en del af Danmarks bedste SharePoint-hus og tage med vores fantastiske rejse?

Med vores SharePoint intranetprodukt, Wizdom, er vi i en rivende udvikling, hvor det går rigtig stærkt. Vi oplever i øjeblikket stor vækst og ordretilgang fra ind- og udland fra store entreprise kunder. Vi er derfor på jagt efter endnu en dygtig, udadvendt og kyndig SharePoint-arkitekt til vores kontor enten i Herlev eller Vejle.

Du vil sidde i et af vores kundeteams hvor du har fokus på kundetække og processen. Som SharePoint-arkitekt skal du bruge din faglige kunnen som IT-ekspert i mødet med kunden og dennes behov. Jobbet har en stor grad af selvstændighed og det forventes, at du kan tage ansvar for dine egne opgaver og kunder.

Dine opgaver vil derfor fx være:

   • Udforme og gennemføre integrationen af Wizdom i samarbejde med kunden.
   • Specificere hvilke udfordringer kunden har og rådgive om mulighederne for dette.
   • Bruge dine faglige kvalifikationer, som vores IT-ekspert og skabe et tillidsfuldt forhold til kunden.
   • Drive selvstændig projektledelse med egne kunder og projekter.

Din baggrund:

   • Det er et ufravigeligt krav, at du har flere års erfaring med SharePoint.
   • Vi ser gerne, at du kommer fra en baggrund som udvikler, hvor du har stiftet bekendtskab med C# og front end.
   • Du er løsningsorienteret og har en pragmatisk tilgang til opgaverne.
   • Af personlighed er du udadvendt og tillidsskabende, og vant til at arbejde med kunder.
   • Du trives og motiveres af et højt aktivitetsniveau.
   • Du er en teamplayer, der går ind for vidensdeling og sparring med kollegaer.
   • Du behersker engelsk i tale og skrift.


Løn og ansættelsesvilkår:
Vi tilbyder vores medarbejdere fleksible arbejdstider, så der er balance mellem privatliv og arbejdsliv. Øvrige løn og ansættelsesvilkår vil ske efter kvalifikationer. Opstart forventes hurtigst muligt.

Der kan forventes rejseaktivitet i Danmark og udlandet afhængig af kundernes behov.


Ansøgning:

Vi behandler ansøgningerne løbende.  Send din ansøgning til job@wizdom-intranet.com. Du bedes venligst skrive i emnefeltet, hvilken stilling, som du søger.

Har du eventuelle spørgsmål til stillingerne kan du kontakte kan HR Manager Morten Sponholtz kontaktes på tlf. 93 97 67 67 eller mortens@wizdom-intranet.com.


Wizdom

I Wizdom er vi noget for os selv, og det ser vi som et stort plus. Frihed og ansvar er grundpiller i vores virksomhedskultur, hvilket også kommer til udtryk i vores fleksible arbejdstid.

Vi har en flad virksomhedsstruktur og det er altid nemt at få fat på ledelsen. Du bliver en del af et kontor, der aktivt samarbejder for at løse opgaverne. Du vil få stor indflydelse på din arbejdsdag og dine projekter, og har mulighed for at drive din karriere i den retning, du ønsker. Og så kan vi love dig, at du får et godt forhold til en lang række kunder. Vores produkt, Wizdom, er nemlig verdens bedst rangeret intranet og Europas mest udbredte intranet til SharePoint.

Vigtigst af alt har vi det godt med hinanden. Vi har det sjovt i dagligdagen, tager på firmature, afholder sociale arrangementer og nørder diverse spil. Så der er rig mulighed for at omgås dine kolleger i andre sammenhænge end de faglige.

Læs mere om vores intranet www.wizdom-intranet.com og bliv klogere på vores arbejdsmiljø her.

Se vores andre ledige jobopslag

Top