Udvikler-praktikanter til Danmarks bedste SharePoint-hus


Arbejdssted:
Vejle eller Herlev

Er du på jagt efter en praktikplads i forårssemesteret og har høje ambitioner? Vil du være en del af Danmarks største og bedste SharePoint-hus og have muligheden for, at blive tilknyttet et viden stærkt team? Så er du med garanti godt på vej, som vores nye praktikant i Wizdom.

Vi kan i hvert fald garantere dig, at du vil få en stejl og spændende læringskurve, hvor du vil stifte bekendtskab med de nyeste Microsoft-teknologier og hele tiden kode på kanten af den nyeste teknologi. Vi er Microsoft certificeret Gold Partner og har vi senest fået æren, at blive udnævnt til Cool Vendor hos Gartner. En anerkendelse, som vi er utrolig stolte af. Ydermere har flere af vores tidligere praktikanter forsat i studiejobs og herefter fastansættelse efter endt uddannelse.

Dine arbejdsopgaver:

Udover at du vil blive introduceret og oplært i vores teknologier, vil også du få en varierende arbejdsdag, hvor du vil arbejde med forskellige kodesprog, være i dialog med kunden og være en vigtig brik i teamets succes. I din rolle som udvikler vil du bidrage med seje løsninger. Vi arbejder primært i Angular, C#, CSS, HTML og JavaScript. Din primære tid vil gå med:

  • Udviklingsopgaver i vores selvudviklet produkt Wizdom, så det matcher kundens behov og forventninger.
  • En del af et team, som består af arkitekter, projektledere, konsulenter og udviklere.
  • Kundekontakt i det omfang, som der er behov for det.

Dine kompetencer:

Vi ser gerne, at du læser til IT-ingeniør eller tilsvarende uddannelse. Du har en stor passion for, at kode og har lyst til at blive en dygtig udvikler. Derudover ser vi gerne, at du har følgende kompetencer:

  • IT-ingeniør i softwareudvikling fra fx SDU, DTU, ITU eller lignende baggrund.
  • Du har gerne erfaring og er stærk i Angular, C#, CSS, HTML og JavaSript.
  • Er udadvendt og har lyst til, at blive en del af team, der løser projekter for nogle af verdens førende virksomheder.
  • Har lyst til, at blive en teknisk dygtig udvikler indenfor SharePoint og vores produkt, Wizdom.

 

Ansøgning:

Vi holder samtaler løbende, så send gerne din ansøgning med det samme. Motiveret ansøgning og CV sendes til job@wizdom-intranet.com. Ansættelse vil med opstart som det første i det nye år, når det passer med dine studier.

Eventuelle spørgsmål kan stilles til HR Manager Morten Sponholtz på tlf. 93 97 67 67 eller på mail mortens@wizdom-intranet.com.

 

Wizdom
I Wizdom er vi noget for os selv, og det ser vi som et stort plus. Frihed og ansvar er grundpiller i vores virksomhedskultur, hvilket også kommer til udtryk i vores fleksible arbejdstid.

Du bliver en del af et kontor, der aktivt samarbejder for at løse opgaverne. Du vil opleve at få medejerskab over de fælles projekter og har mulighed for, at blive skarp på de områder, som netop du brænder for. Du vil få mulighed for, at arbejde med nogle af Europas største virksomheder og være med til, at bidrage til deres ”Digital Workplace”.

Vigtigst af alt har vi det godt med hinanden. Vi har det sjovt i dagligdagen, tager på firmature, afholder sociale arrangementer og nørder diverse spil. Så der er rig mulighed for at omgås dine kolleger i andre sammenhænge end de faglige.

Læs mere om os på www.wizdom-intranet.com , eller se hvordan vores arbejdsplads er.

 

Se vores andre ledige jobopslag

Top