Wizdom Technical Evangelist


Arbejdssted:
Herlev

Drømmer du om, at arbejde med den nyeste teknologi og være med på én stor international rejse? Og har du stor SharePoint viden, så er jobbet som Wizdom Technical Evangelist helt sikkert noget for dig!

Vi vækster i øjeblikket stort internationalt og udbreder kendskabet til Wizdom igennem vores internationale partnerkanaler. Senest er vi bl.a. blevet udnævnt som ”Cool Vendor by Gartner”. Vi er derfor på jagt efter en skarp teknisk profil, som vil være med til at sikre, at Wizdom får endnu mere international succes.

Dine arbejdsopgaver:

Med udgangspunkt i din tekniske indsigt og oplæring i Wizdom-produktet bl.a. have følgende arbejdsopgaver:

  • Partnerkontakt og træning af vores internationale partnere i Wizdom-produktet.
  • Være teknisk ekspert for vores salgspartnere på bl.a. diverse udbud og overfor nye partnere/kunder.
  • RFP-håndtering og koordinering/projektledelse.
  • Træning af interne medarbejdere i Wizdom-produktet, sammen med Wizdom Evangelist Lead.

Dine kompetencer:

Din vej til jobbet kan være mange. Du kan enten sidde i en teknisk stilling og ønsker, at komme tættere på salget og partnerkontakt, eller være en dygtig konsulent, som gerne vil dedikere dig til ét gennemtestet produkt. Ellers forestiller vi os, at du vil medbringe følgende kompetencer:

  • Det et ufravigeligt krav, at du har et indgående kendskab til SharePoint, da du vil agere vores tekniske ekspert overfor både eksisterende og potentielle partnere/kunder.
  • Erfaring med RFP-håndtering og kan tage ansvaret, som projektleder for dette.
  • Have erfaring eller lyst til, at undervise og være på.
  • Taler engelsk på et professionelt niveau.

Der må forventes rejseaktivitet i forbindelse med stillingen.

Ansøgning:

Vi holder samtaler løbende, så send gerne din ansøgning med det samme. Motiveret ansøgning og CV sendes til job@wizdom-intranet.com.

Eventuelle spørgsmål kan stilles til HR Manager Morten Sponholtz på tlf. 93 97 67 67 eller på mail mortens@wizdom-intranet.com.

  

Wizdom
I Wizdom er vi noget for os selv, og det ser vi som et stort plus. Frihed og ansvar er grundpiller i vores virksomhedskultur, hvilket også kommer til udtryk i vores fleksible arbejdstid.

Vi har en flad virksomhedsstruktur og det er altid nemt at få fat på ledelsen. Du bliver en del af et kontor, der aktivt samarbejder for at løse opgaverne. Du vil få stor indflydelse på din arbejdsdag og dine projekter, og har mulighed for at drive din karriere i den retning, du ønsker. Og så kan vi love dig, at du får et godt forhold til en lang række kunder. Vores produkt, Wizdom, er nemlig verdens bedst rangeret intranet og Europas mest udbredte intranet til SharePoint.

Vigtigst af alt har vi det godt med hinanden. Vi har det sjovt i dagligdagen, tager på firmature, afholder sociale arrangementer og nørder diverse spil. Så der er rig mulighed for at omgås dine kolleger i andre sammenhænge end de faglige.

Læs mere om os på www.wizdom-intranet.com , eller se hvordan vores arbejdsplads er

Se vores andre ledige jobopslag

Top