Den digitale arbejdsplads – rådgiving og strategi
_____

 

Intranet er vores hjerteblod og kernen i det, vi laver i Webtop. Vi har guidet hundredevis af organisationer gennem den proces, det kræver, at skabe succesfulde digitale arbejdssteder, der får brugerne frem på stolen og produktiviteten i top.

Med et team af designere, arkitekter, UX- og brugervenlighedseksperter, forretnings-, infrastruktur og SharePoint-konsulenter ser vi på alle aspekter inklusiv change management, user adoption, produktivitet, design, usability & UX. På den måde får vi det fulde billede af, hvordan vi kan skabe et målbart, agilt og succesfuldt rammeværk for dit digitale arbejdssted.

 

Hvad kan vi hjælpe med?

Business Strategy & Digital Transformation
_____

 

En klar strategi og fast definerede mål er afgørende for successen af dit digitale arbejdssted.

Vi laver en grundig analyse for at forstå din forretnings behov og mål fuldt ud. Det munder ud i en konkret og detaljeret handlingsplan for, hvordan I får jeres IT-løsninger derhen, hvor I ønsker dem.

I Webtop har vi den specialviden og praktiske erfaring, der gør, at vi kan skabe et strategisk roadmap og rammeværk der på samme tid er skræddersyet dine behov og baseret på bedste praksis. I vores analyser og anbefalinger kigger vi på infrastuktur trends, software og system lancering, user adoption, digital produktivitet og governancestrategier.

User Adoption
_____

 

User adoption er afgørende for at få jeres IT-løsninger til at levere den værdi og de resultater, de er bygget til at skabe. “Go live” er blot begyndelsen. For at opnå maksimal brugerengagement er det nødvendigt, at du understøtter din løsning med en gennemtænkt strategi for, hvordan du vil få medarbejderne til at bruge de nye systemer – og blive ved med det.

Vi sørger for at dine brugere er uddannet og trænet til at få mest muligt ud af jeres systemer og bruger et sæt af anerkendte værktøjer og metoder til at arbejde systematisk med at engagere og aktivere jeres IT-brugere både før, under og efter launch.

 

User Experience & Usability
_____

UX og usability er hjertet der giver ilt til enhver løsning, som opnår sine mål for ROI og skaber brugerengagement.

UX og usability hænger uløseligt sammen. Mens usability drejer sig om hvor let det er for medarbejderne at løse opgaver, så handler UX om, hvordan brugerne føler, når de interagerer med dine løsninger.

Vores erfaring og placering som en førende Microsoft partner gør os i stand til at arbejde sammen med dig for at forstå og løse udfordringer med UX og usability.

 

Vil du høre mere?

Top