Webtop er nomineret til Årets Digital Transformation Partner – Empowering Employees

_____

 

Webtop er nomineret til prisen ”Årets Digital Transformation Partner – Empowering Employees” ved Microsoft Partner Award 2016, som foregår den 3. november i Microsofts domicil i Lyngby.

 

Empowering employees er det, vi gør!

 
I Webtop brænder vi for at levere IT-løsninger, der skaber produktivitet og arbejdsglæde. Det er det, vi har arbejdet sammen med vores kunder om at gøre hver dag de sidste 16 år.

Dagligt bruger således mere end 400.000 medarbejdere i mere end 200 virksomheder verden over vores intranetprodukt Wizdom som den digitale platform, hvor de får løst deres opgaver.

Papirstakke og manuelle processer bliver forvandlet til digitale flows. Siloer bliver nedbrudt. Kritisk information når den rette medarbejder på det rigtige tidspunkt. Projektforløb bliver strømlinet og arbejdspladsen mobil.

 

Nomineringen er et resultat af dette: Løsninger der gør vores kunder agile og resulterer i handlekraftige, effektive, informerede og tilfredse medarbejdere.

 
I Webtop er vi stolte af nomineringen, der i den grad går op i en højere enhed med vores forretningsfokus. Ligesom vi er begejstrede over, at både vores partnere og kunder sætter pris på de løsninger, vi skaber med Microsofts teknologi.

Top
Share This